RUNT HÖRNET07 Feb 2020

BJÖRKPALMER FLYTTAR IN

Dogge Doggelitos björkpalmer flyttar in på Östermalm. Vi har spanat in utställningen.

Alla vår Dogge Doggelito känner vi alla till på ett eller annat sett. Artist skådespelare författare multikonstnär för att nämna några. Han har rappat i 37 år och med 13 album, två grammis och invald i swedish music hall of fame är han en del av svensk kulturhistoria.
Senast vi hörde honom var med visskivan ”Drömmar om Hälsingland” där han sjöng duett med självaste Lill-Babs som även är en av hennes sista inspelningar.

I år är han redan tillbaka och under februari månad lanseras ett nytt fullängds Album ”Vem kommer ihåg Affe” samt en vernissage och utställning med sin Tropical konst på självaste Konst Legendens Arnos Galleri på Karlavägen 69 där han visar upp sina senaste tavlor.

Med former av Palmer i björknäver
– Jag är en viking-indian alltså en BjörkPalm så min utställning handlar om mina rötter som svensk / caribenijer, från Sverige och Caribien vilket symboliserar min Stam .

BjörkPalmer

Utställningen visar fredagen 21 feb 12-17 , lördagen 22 feb 11-16 och söndagen 23 feb 11-16.

Dogge är framtidens unga konstnärer på uppgång med mycket intressant historia ofta med djup- och budskap säger Arno som tror på Dogges konst och verkande som multikonstnär.

VÅRA UTGÅVOR