RUNT HÖRNET25 Jan 2020

FIXAR-CLAS

Har du hört talas om Clas Fixare? En ny tjänst som hjälper dig på Östermalm med det som är för smått för hantverkshjälp.
Foto: Paul Trienekens/Unsplash

Har ni, liksom vi, funderat över vad det är för bil som tutar runt i kvarteret? Är det en uppdaterad glassbil eller vad är det som händer?

Nja, det är faktiskt en Classebil. I oktober lanserade nämligen Clas Ohlson sin nya tjänst Clas Fixare. Tjänsten kompletterar företagets vanliga produkterbjudande och markerar ett nytt steg i hur Clas Ohlson vill hjälpa sina kunder att förbättra vardagen genom att lösa deras vanligaste bekymmer i hemmet.

Tanken är att fixa sånt som är för smått för hantverkshjälp, men som är för svårt att göra själv. Det kan handla om montering av möbler eller uppsättning av gardiner och tavlor, eller annat som kunden bestämmer.

Fixarna har behörighet för el och VVS-installationer. Och de kan installera TV och WiFi. Fixarna kan också ta med sig produkter ur Clas Ohlsons sortiment som levereras vid hembesöket.

De vanligaste fixartjänsterna är prissatta och beställningsprocessen är enkel. Club Clas-medlemmar kan boka tjänsterna direkt i den nya appen, som även erbjuder möjlighet till rådgivning via videochat.

Eller så bokar man i Clas Ohlson-butiken. Förutom praktisk hjälp i hemmet erbjuder Clas Fixare rådgivning via telefon. Kort sagt — Clas fixar allt!

VÅRA UTGÅVOR