MAT & DRYCK22 Dec 2019

JULLAGAT

Inspireras och ta del av en rad olika recept för alla smaker. Här är fem utvalda kokböcker som tillför en extra touch i julstöket.

Stressfritt Jessica Frej visar genvägarna till den godaste och enklaste julen. Med hundra nya favoritrecept för en smakrik, magisk och stressfri jul. Jul: Hur lätt som helst, 198 kr.
För alla smaker Niklas Ekstedt tar oss med till den mytomspunna miljön på Gamla Riksarkivet. Enkla recept för hemmakocken där de vegetariska rätterna får lika mycket plats som de traditionella. Niklas jul, 220 kr.
Strukturerat Här reds begreppen kring våra traditionella svenska högtider ut. En blandning av klassiska och nya recept med en tillhörande planering och arbetsordning inför varje högtid. Högtid: Jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming: alla de klassiska rätterna (och några nya), 248 kr.
Julens favoriter Recept för hela december med juliga favoriter. Adventsfika, lucia och glöggmingel med smaker och tillbehör för ett pampigt julbord. Matbloggaren Jenny Warsén delar med sig av de bästa tipsen. Jennys jul, 189 kr.
Grönt är skönt Här ryms bakning, dryck, julbord och mellandagsmaten i en och samma bok. Allt är helt vegetariskt med finulligt gröna recept som ersätter de klassiska köttbullarna och Jansson. Den gröna julen, 198 kr.

VÅRA UTGÅVOR