RUNT HÖRNET06 Dec 2019

JULPYSSLA MED CHOKLAD

Tänkt dig en pusselhörna för vuxna med bara ätbara ting i julens alla smaker. Det är just nu vad som finns på Hallwylska varje helg fram till den 22 december.

I slutet av november öppnade här Baileys treatmas bar i den inglasade vinterträdgården på Hallwylska.
I samband med öppningen Sverigelanserades deras chokladren. Ett roligt sätt att servera den goda likören i.

Baileys Chocolate Reindeer är gjord av en lyxig mjölkchoklad framtagen av den framstående chokladtillverkaren Lir Chocolate och är ihålig i mitten för att vara det perfekta kärlet att servera Baileys i.

– Baileys Chocolate Reindeer lanserades på den engelska marknaden förra året och togs väl emot och blev direkt en favorit. Det ska därför bli väldigt kul att nu även få presentera den för våra svenska Baileys-drickare. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och besöka vår Baileys Treatmas Bar på Hallwylska och tjuvstarta julen tillsammans oss, säger Malin Midhed, nordisk PR-ansvarig på Diageo.

I anslutningen till öppningen av Baileys Treatmas Bar på Hallwylska, har Baileys samarbetat med en kreatör. Kreatören har fått möjligheten att tolka och skapa sin egen Baileys Chocolate Reindeer. Kreatören i fråga är Elina Kantelinen Brandt och hennes skapelse kommer att ställas ut på Hallwylska då Baileys Treatmas Bar håller öppet.

Köp din chokladren i baren och pynta den med julgodis och annan god topping och avsluta med din favoritlikör från varumärket.
Baren kommer att hålla öppet varje helg fram till 22 december.

VÅRA UTGÅVOR