BLOGG20 Jan 2019

LÄR KÄNNA OSS

Cyklandes genom stan håller jag livets balans med en busig twist.

Av Paulina Bylén

– Hej, Paulina här, chefredaktör för magasinet Älskade Östermalm. Mig ser du i cirkeln Linnégatan-Nybrogatan-Storgatan-Jungfrugatan. Ofta på cykel. Är svag för croissanter och grönt te, gärna i kombination. Men även broccolismoothie med ingefära. Aftonkänning och snickarbyxor hittar du i min garderob. Tackar inte nej till ett glas riesling på Lisas i Östermalmshallen under fredagseftermiddagen, följt av middag på Arsenalen och varför inte avsluta med en shotsbricka på Milles?

Det roligaste med mitt jobb är:

– Att få möjligheten att dyka in i allt som händer i Stockholms angenämaste stadsdel. Kanske kan jag få er att upptäcka något som ni inte redan visste? Att locka till läsning av välbekanta likväl som okända ämnen vässar min pennan.

Sak jag inte kan leva utan:

– Min cykel som tar mig överallt i Stockholm.

Mitt te dricker jag helst på:

– Riddarbageriet, främst för deras fenomenala bullar och avkopplande stämning.

Min favoritplats på Östermalm är:

– Hedvig Eleonora kyrka, här är min dotter döpt och här har jag besökt ett flertal skolavslutningar. Känns som hemma.

Något jag saknar på Östermalm är:

– Enkel lättillgänglig medveten restaurang som serverar genomtänkta rätter av rena råvaror till riktigt bra priser.

När jag inte sitter på redaktionen skriver jag helst från:

– Mitt nätta skrivbord med utsikt över en av Stockholms vackraste innergårdar.

Min stil med tre ord:

– Ledig samtidigt klassisk med edge.

I mina inlägg kan du räkna med:

– Design, arkitektur, kultur, skönhet, resor samt inblick och tips från mitt alter ego Cleana P:s värld och massor med östermalmshistoria.

 

VÅRA UTGÅVOR