BLOGG18 Jan 2019

LÄR KÄNNA OSS

Fartfyllt, kungligt och alltid med ett skratt. Så skulle jag själv inleda det hela.

Av Sara Ericsson

– Hej! Sara Ericsson här, redaktör för magasinet Älskade Östermalm och Sagolika Vasastan. Mig finner du oftast på språng. Om inte mellan redaktionen på Linnégatan och hemmet intill Karlaplan. Så är jag troligen på Sats eller på väg att möta upp någon härlig vän för att addera kalorier till det jag precis förbränt vid träningen. Jag tror på balans i allt. Ena dagen följer och skriver jag om kungligheter andra dagen hittar du mig i längdspåret mitt ute i skogen. För att tredje dagen ha förvandlat en after work till en härlig fest inpå småtimmarna.

Det roligaste med mitt jobb är:

– De varierade arbetsuppgifterna. Att få skriva om olika ämnen och även rätt från hjärtat.

Sak jag inte kan leva utan:

– Ett tecken på ett destruktivt beroende. Min Iphone.

Mitt kaffe dricker jag helst på:

– Broms, älskar miljön och människorna i rörelse kring denna plats.

Min favoritplats på Östermalm är:

– Slottet så klart och Karlaplan. Här är det lika vackert under alla fyra årstiderna.

Något jag saknar på Östermalm är:

– Pom & Flora! Stockholms bästa frukost/brunchställe, det är dags att flytta hit.

När jag inte sitter på redaktionen skriver jag helst från:

– Ett café i närheten där det är mycket folk i rörelse. Senaste tiden har jag ofta landat på Löfbergs Stockholm.

Min stil med tre ord:

– Beige och rosa ligger i mitt DNA, gärna med volanger och rosetter som bidrar till en royal touch.

I mina inlägg kan du räkna med:

– Happenings på Östermalm, senaste från kungafamiljen, smarriga recept, skönhet och personliga porträtt

VÅRA UTGÅVOR