MAT & DRYCK11 Jan 2020

NYTTIGA KOKOSTOPPAR

Östermalmsprofilen Renée Voltaires kokostoppar är både goda och nyttiga. Vi har fått ta del av receptet som är perfekta för januaribaket.

Enkla kokostoppar
Blir cirka 10-15 kokostoppar

2 dl kokosflingor
2 msk Creamy Caramel Cocunut Spread
1 cm färsk ingefära, riven (kan uteslutas)

Topping (kan uteslutas)
Hazelnut & Chocolate Spread
Kokosflingor

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman alla ingredienser till kokostoppen. Smaka av. Klicka ut smeten på ett bakplåtspapper och forma till toppar. Sätt in topparna i ugnen i ca 5-10 minuter, eller tills de börjar få färg. De ska vara krispiga på utsidan med mjuka på insidan. Låt topparna svalna något. Ringla eller bred över Hazelnut & Chocolate Spread på toppen. Strö över lite kokosflingor som dekoration.

VÅRA UTGÅVOR